DRUGI PIK SA DRAFTA BLIZU PARTIZANA? Menadžer slavnog košarkaša PRIZNAO sve! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.01.2023

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac najavio dolazak u Evropu.

DRUGI PIK SA DRAFTA BLIZU PARTIZANA? Menadžer slavnog košarkaša PRIZNAO sve! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP/Ilustracija

Nekada najtalentovaniji igrač NBA drafta iz 2014. godine, Džabari Parker (27, 200) sprema se za selidbu u Evropu. Kako je potvrđeno "Mozzart sportu" od strane njegovog agent Nuna Pedrose, prioritet je angažman van granica Sjedinjenih Američkih Država.

Vrlo brzo se pojavila informacija i da je Partizan stao u red za krilnog košarkaša kome se predviđala neverovatna karijera posle jedne sezone na Djuk univerzitetu. Za sada, klub iz Humske je obavešten da je Parker slobodan igrač.

- Džabari trenutno traži angažman preko okeana. Imao je ponude dva NBA tima i bio je blizu potpisa, ali na kraju nije bilo dogovora i sada gledamo druge opcije, pre svega preko okeana. Što se tiče Partizana, ništa nije blizu. Samo smo obavestili klub da je on na tržištu i da je slobodan igrač. Priče da su pregovori u toku nisu istinite - rekao je Nuno Pedroso za "Mozzart sport".

Momka koga su svojevremeno proglasili za najtalentovanijeg igrača još od Lebrona Džejmsa pratile su povrede i to od samog starta profesionalne karijere. Posle svega 25 mečeva u dresu Milvoki Baksa koji su ga odabrali kao drugog pika, pokidao je ligamente kolena. Da stvar bude gora isto koleno je stradalo i 2017. kada je ponovo imao dugačku pauzu.

Od tada nikada nije uspeo da ispuni očekivanja. Nakon četiri sezone u Milvokiju, igrao je za Čikago, Atlantu, Sakramento, a poslednji angažman mu je bio Boston Seltiksima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading