NEPOŠTOVANJE! Evroliga PONIZILA Crvenu zvezdu, pa pokušala SVE DA ISPRAVI! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.01.2023

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ovo bilo slučajno?

NEPOŠTOVANJE! Evroliga PONIZILA Crvenu zvezdu, pa pokušala SVE DA ISPRAVI! (VIDEO)

Foto: Starsport

KK Crvena zvezda

Novogodišnja euforija uveliko traje.

Ušli smo u 2023. godinu i mnogi klubovi i takmičenja preko društvenih mreža čestitaju praznike svojim pratiocima i fanovima.

To je uradila i Evroliga, ali se propisno obrukala i ponizila Crvenu zvezdu. O čemu se zapravo radi?

Republika

Foto: Starsport

Nikola Mirotić i Nemanja Nedović

 

Evroliga je na svom zvaničnom Tviter nalogu poslala čestitku za 2023. godinu, gde je okačila sliku bar jednog igrača iz svakog tima. Ipak, na snimku se nalazi 17 košarkaša, a fali samo jedan i to baš iz Crvene zvezde.

Slučajno ili ne, ali ovo se desilo tik posle skandalozne odluke sudija da priznaju koš Nikole Mirotića kojim je Barselona stigla do produžetka u Beogradu, a u dodatnih pet minuta uspela i da slavi.

Podsetimo, Mirotić je ispred sudije gazio aut liniju, ali je arbitar ostao nem, što je ovaj iskoristio i nemogućom trojkom uspeo da izjednači rezultat.

Da situacija bude još zanimljivija pošto su se mnogi fanovi javili u komentarima - Evroliga je obrisala ovu objavu i pokušala sve da ispravi. U novi snimak ubačen je i Bena Bentil, te se taj video može naći na zvaničnom Tviter profilu Evrolige.

 

 

Zaista nesvakidašnja situacija u kojoj su ljudi iz najkvalitetnijeg evropskog košarkaškog takmičenja napravili veliki previd kojim su ponizili crveno-bele. Slučajno ili namerno ostaće misterija, ali ovakve stvari ne priliče jednom kvalitetnom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading