PRIČAJ SRPSKI DA TE CEO SVET RAZUME: Luka Dončić SOČNO OPSOVAO sudiju, prelepa plavuša ga uzalud smirivala! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.12.2022

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenac je iskočio u prvi plan, ali je svoj šou imao i Boban Marjanović u finišu meča.

PRIČAJ SRPSKI DA TE CEO SVET RAZUME: Luka Dončić SOČNO OPSOVAO sudiju, prelepa plavuša ga uzalud smirivala! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Luka Dončić

Košarkaši Dalasa nastavili su sa fenomenalnim partijama pa su na krilima maestralnog Luke Dončića savladali i Hjuston (129:114).

Slovenac je ponovo upisao tripl-dabl, a ovog puta imao je 35 poena, 12 skokova i 13 asistencija i nastavio je da grabi ka MVP tituli. 

Ipak, u jednom trenutku totalno je izgubio živce! Dončić se našao u duelu sa Usmanom Garubom ispod samog koša, zaradio je ozbiljan udarac, ali nije dobio faul. To ga je "izbacilo iz takta", pa je Slovenac skočio na sudiju Dejvida Godfrija i burno mu prigovorio.

Ubrzo zatim zaradio je Dončić i tehničku grešku i tada je uputio sočnu psovku arbitru ovog meča i to, naravno, na srpskom jeziku.

 U čitavu raspravu ušla je i Džena Šruder, prelepa plavuša koja je bila deo sudijske trojke, ali ni ona nije mogla da smiri Dončića.

Na kraju, sve ovo je dodatno motivisalo Slovenca da odigra maestralan meč, a u samom finišu utakmice u centru pažnje bio je i Srbin, Boban Marjanović. Bobi se vratio u halu u kojoj ga navijači obožavaju, dobio je šansu da igra i za četiri minuta uspeo je da postigne šest poena, te doda tri skoka i jednu asistenciju.

Navijači Dalasa oduševili su se kada su videli da Marjanović ulazi u igru, pa su mu skandirali, a čak su se i radovali kada je srpski div postigao poene protiv njihovog tima!

Marjanović je imao i jedan promašaj, a njega su navijači Maveriksa propratili uzdahom razočarenja. Zaista, nesvakidašnja scena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading