OPŠTI HAOS U NBA: MAKLJAŽA na meču - PLJUŠTALE PESNICE I ISKLJUČENJA! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.12.2022

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika uča na meču Detroita i Orlanda.

OPŠTI HAOS U NBA: MAKLJAŽA na meču - PLJUŠTALE PESNICE I ISKLJUČENJA! (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen/ClutchPointsApp

Tuča na meču Detroit - Orlando

Košarkaši Detroita savladali su Orlando sa 121:101 u noćašnjem meču NBA lige, ali je taj susret obeležila opšta tuča igrača dve ekipe.

Naime, tridesetak sekundi pre poluvremena, Mo Vagner je napravio nesportski potez, pošto je laktom odgurno Kilijana Hejsa, koji je pao na klupu gde su se nalazili njegovi saigrači. Usledilo je komešanje, a kada se činilo da neće biti ništa, Hejs je udario Vagnera sa leđa u glavu, a Nemac je pao kao pokošen.

Zatim su se u celu stvar uključili igrači obe ekipe, usledilo je opšte guranje, a situacija se tek posle nekoliko minuta smirila. Takođe, Vagner se povratio, pošto je u prvi mah delovalo kao da će ostati bez sveti.

Epilog - tri isključenja. I Vagner i Hejs su dobili isključujuće greške, a isto je prošao i Dijalo, košarkaš domaćeg Denvera.

Situacija se u drugom delu igre smirila, pa su Pistonsi uspeli da rutinski privedu meč kraju i stignu do prve pobede posle šest vezanih poraza. Sa druge strane, Orlando je upisao drugi vezani poraz.

Na tabeli Istočne konferencije, Orlando se trenutno nalazi na 13. mestu, sa skorom od 13 pobeda i 23 poraza, dok je Detroit poslednji sa skorom od devet trijumfa i čak 28 neuspeha, po čemu su najgora ekipa u celoj NBA ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading