JOKIĆ DOMINIRA I VAN TERENA! Novinar OSTAO BEZ TEKSTA posle Džokerovih reči! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.12.2022

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije se dobro pripremio za razgovor sa centrom Denvera.

JOKIĆ DOMINIRA I VAN TERENA! Novinar OSTAO BEZ TEKSTA posle Džokerovih reči! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Dvostruki uzastopni MVP NBA lige, Nikola Jokić, pružio nam je još jedno magično veče.

On je u božićnom specijalu i pobedi Denvera protiv Finiksa (128:125) upisao nestvaran tripl-dabli i postavio novi rekord koji će teško biti srušen.

Posle meča jedan američki novinar mu je prišao i čestitao Božić, a Jokić je odgovorom uspeo da ga ostavi bez teksta:

Nije moj Božić, ali srećan vama Božić - objasnio je Srbin novinaru.

Zatim se dotakao i samog meča:

- Bila je luda utakmica, mnogo uspona i padova, mnogo serija za obe ekipe. Džamal Marej je bio sjajan kasnije, promašili smo nekoliko slobodnih bacanja na kraju, mogla je da bude i lakša utakmica za nas. Sjajno je sve ovo, ali to je samo jedna utakmica, svi mogu da imaju jednu dobru utakmicu - rekao je Jokić, pa dodao:

- Nastavljamo da se borimo, imamo i dosta rukija i drugih momaka koji mogu da igraju umesto igrača koji su povređeni. Srećan sam što igramo dobro i pobeđujemo u seriji.

Za kraj se dotakao i monstruoznog kucanja Arona Gordona iz finiša utakmice, te je istakao da će zabraniti svom saigraču da učestvuje u takmičenju u zakucavanjima na "Ol star" vikendu kako se ne bi povredio.

Podsetimo, Nikola Jokić je protiv Finiksa upisao novi tripl-dabl sa 41 poenom i po 15 skokova i asistencija, a uspeo je da obori i još jedan NBA rekord - postao je igrač koji je postigao najveći broj poena uz tripl-dabl na Božić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading