IGOKEA JE VEĆ ARHIVIRANA: Obradović čvrsto stoji na zemlji

Autor:

Sport

25.12.2022

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Parni valjak slavio u Laktaši.

IGOKEA JE VEĆ ARHIVIRANA: Obradović čvrsto stoji na zemlji

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana nastavili su seriju pobeda. Izabranici Željka Obradovića, četvrti trijumf u nizu, ostvarili su na izuzetno teškom gostovanju u Laktašima. Crno – beli su pobedili Igokeu sa 96:85, pa trenutno imaju skor 10-2, dok je Igokea na skoru 5-7.

Svoje utiske nakon susreta izneo je trener Parnog valjka.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

- Ambijent u dvorani je bio neverovatan, a utakmica na izuzetno visokom nivou. Imali smo periode odlične igre, ali je Igokea uspevala da se vrati, uspevala je da preti. U momentima kada je bilo najvažnije, imali smo dobra rešenja u odbrani i napadu, stigli smo do dragocene pobede. Hvala još jednom navijačima, a mi se okrećemo obavezama koje slede - naglasio je trener Partizana Željko Obradović.

Vremena za odmor nema kada su Partizan i Igokea u pitanju. Izabranici Željka Obradovića odmah moraju da arhiviraju meč u Laktašima jer ih 29. decembra očekuje duel sa Bajernom u Evroligi, a zatim i sa Zadrom u Admiral bet ABA ligi – 2. januara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading