HOROR U HALI! Tribina se URUŠILA, desetine navijača POVREĐENO! Meč PREKINUT, igrači u šoku napustili teren! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

25.12.2022

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne scene.

HOROR U HALI! Tribina se URUŠILA, desetine navijača POVREĐENO! Meč PREKINUT, igrači u šoku napustili teren! (FOTO, VIDEO)

Foto: Printscreen/youtube

Al Ahli - Al Itihad

Košarkaška utakmica Superkupa Egipta između Al Ahlija i Al Itihada stigla je u centar pažnje svetskih medija.

Tokom ove utakmice, konkretno u trećoj četvrtini pri rezultatu 66:45 za Al Itihad, došlo je do užasnih scena na tribinama.

Više desetina navijača je povređeno kada se jedna tribina urušila, a ljudi su krenuli da padaju jedan preko drugog.

Meč je istog trenutka prekinut, a šokirani igrači su prvo bespomoćno stajali i posmatrali situaciju, da bi kasnije pokušali da pozovu pomoć i otišli put svlačionice.

Ova utakmica odigrala se u dvorani "Hasan Mustafa" i prekinuta je posle ovog incidenta koji se dogodio u samom finišu treće četvrtine. 

Navijači su kasnije prevezeni u bolnicu gde im se ukazala pomoć i prema prvim saznanjima koja dolaze iz Egipta, srećom, nema teže povređenih i pored toga što je sve ovo podsećalo na scene iz horor filmova.

 

 

Što se samih klubova tiče, Al Itihad, koji dolazi iz Aleksandrije, drugi je najtrofejniji klub u Egiptu, iza Zamaleka. Ovaj tim osvajao je titulu šampiona u čak 13 navrata (dva pehara manje od Zamaleka), a poslednji put to je uradio u sezoni 2019/20.

Al Ahli je, sa druge strane, šampion bio tri puta, a titulu je uspeo da osvoji i prošle sezone pobedom od 3:2 u seriji protiv upravo Al Itihada. Njihov najveći rival osvojio je Kup, pa je tako došlo do sudara u Superkupu ove zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading