TOTALNI HAOS U AUSTRALIJI! Navijači ULETELI U TEREN i NAPALI igrače, golman KRVAV bežao u svlačionicu! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

17.12.2022

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rasulo koje nije bilo očekivano.

TOTALNI HAOS U AUSTRALIJI! Navijači ULETELI U TEREN i NAPALI igrače, golman KRVAV bežao u svlačionicu! (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Haos na meču Melburn siti - Melburn Viktori

Utakmica osmog kola šampionata Australije između Melburn sitija i Melburn Viktorija prekinuta je tokom prvog poluvremena zbog totalnog haosa na terenu.

Situacija je eskalirala pri rezultatu 1:0 za Siti, nominalnog domaćina jer je meč bio na programu na neutralnom terenu u Sidneju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Plan navijača Viktorija bio je da u 20. minutu derbija napuste stadion kako bi iskazali svoje nezadovoljstvo odlukom čelnika lige da se završnica prvenstva izmesti u Sidnej, mimo svih protokola. Do sada su domaćinstva dodeljivana spram plasmana klubova tokom regularnog dela sezone, da bi potom A-liga naprasno odlučila da se sve igra u Sidneju.

Razlog za to je novac, jer bi 10.000.000 australijskih dolara otišlo organizatorima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Haos na meču Melburn siti - Melburn Viktori

Umesto mirnog napuštanja stadiona nastao je totalni haos! Navijači su u teren ubacili baklju koju je golman Tom Glover vratio na tribinu i na taj način označio početak cirkusa. Uleteli su huligani u teren, napali fudbalere, a Glover je "zaradio" kofu u glavu, pa je krvav bežao ka svlačionici.

Sudija se u trenutku pogubio i nije znao kako da reaguje, ali je uspeo da isprati fudbalere u svlačionicu pre nego što je neko ozbiljnije povređen.

Na kraju je susret prekinut i pitanje je da li će biti nastavljen, a još jedno pitanje koje se samo postavlja je ko će biti kažnjen zbog ovih nereda. Na tabeli trenutno i dalje vodi Melburn siti sa 16 osvojenih bodova iz sedam utakmica dok je Melburn Viktori sedmi sa šest bodova manje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading