NEREDI U KOMŠILUKU: Hrvati NAPALI Nemce, dva navijača POVREĐENA! (FOTO)

Autor:

Sport

17.12.2022

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je ovo sve, samo ne prijateljski meč.

NEREDI U KOMŠILUKU: Hrvati NAPALI Nemce, dva navijača POVREĐENA! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Torcida Split

Fudbaleri Hajduka iz Splita i nemačkog Šalkea odigrali su prijateljski meč na Poljudu.

Hrvati su posle velikog preokreta slavili sa 4:3, a zbog dešavanja pre, za vreme i posle ove utakmice, teško da se može reći da je meč bio prijateljski.

Članovi navijačke grupe Torcida uputili su niz sramnih uvreda kapitenu reprezentacije Hrvatske, Luki Modriću.

- Luka Modrić, go**o maleno - orilo se sa Poljuda, pa su Hrvati još jednom pokazali da ne poštuju ni svoje, te da su im klupska prepucavanja daleko važnija od reprezentacije.

Nije bilo zanimljivo samo na terenu i tribinama, već i oko stadiona u Splitu gde je došlo do sukoba navijača Hajduka i Šalkea. Ispred jednog ugostiteljskog objekta u popodnevnim časovima pred samu utakmicu došlo je do tuče u kojoj su dva Nemca povređena. 

 

 

Srećom, povrede su lakše prirode, pa su navijači posle intervencije lekara pušteni iz bolnice.

Policija je pre ovog incidenta dobila prijavu da desetak stranih državljana odevenih u crno narušava javni red i mir, te da su imali maske na glavi i razbijali šta su stigli, preneo je Dalmatinski portal.

Što se samog meča Hajduka i Šalkea tiče, Splićani su slavili sa 4:3 Ivan Čubelić doveo je Hajduk u vodstvo u 24. minutu, a Šalke je preokrenuo do poluvremena golovima Sebastiana Poltera u 37. i Mariusa Bultera u 45. minutu. U drugom delu usledio je novi preokret - Emir Sahiti je izjednačio u 47, a Stipe Biuk i Luka Vušković podigli prednost na 4:2 u 61. i 72. minutu. Šalke je smanjio dvadesetak minuta pre kraja, kada je strelac bio Kozuki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading