HRVATI NEMAJU SRAMA! Navijači BRUTALNO udarili na Luku Modrića pred meč za bronzu - NULA POŠTOVANJA za svog kapitena!

Autor:

Sport

17.12.2022

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako će ovo uticati na igru čete Zlatka Dalića?

HRVATI NEMAJU SRAMA! Navijači BRUTALNO udarili na Luku Modrića pred meč za bronzu - NULA POŠTOVANJA za svog kapitena!

Foto: Tanjug/AP

Luka Modrić

Fudbalska reprezentacija Hrvatske danas od 16 časova na Kalifa stadionu boriće se za bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Protivnik Hrvatima biće Maroko, najprijatnije iznenađenje ovog Mundijala.

Uoči meča za bronzu, sramna slika stigla nam je iz našeg komšiluka.

Naime, na prijateljskoj utakmici koju su odigrali Hajduk i Šalke (4:3), sa tribina stadiona Poljud moglo se čuti pogrdno skandiranje i brutalne uvrede na račun kapitena fudbalske reprezentacije Hrvatske, Luke Modrića.

Luka Modrić, go**o maleno - orilo se sa Poljuda, pa su Hrvati još jednom pokazali da ne poštuju ni svoje, te da su im klupska prepucavanja daleko važnija od reprezentacije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Luka Modrić

 

Modrić je već godinama unazad motor i kapiten ove reprezentacije Hrvatske za koju je odigrao 161 utakmicu, postigao 23, a namestio 25 golova. Debitovao je sa 20 godina, pet meseci i 20 dana kada je selektor bio Zlatko Kranjčar, a sada, i pored toga što ima punih 37 godina, kao i u to vreme apsolutni je motor ovog tima.

Ovo mu je četvrto Svetsko prvenstvo sa Hrvatskom, a najbolji rezultat napravio je u Rusiji pre četiri godine kada je predvodio reprezentaciju do finala.

Da li će ove uvrede stići do njega i da li će ga pogoditi uoči bitke za bronzu - nije poznato. Što se samog meča Hajduka i Šalkea tiče, Splićani su slavili sa 4:3 Ivan Čubelić doveo je Hajduk u vodstvo u 24. minutu, a Šalke je preokrenuo do poluvremena golovima Sebastiana Poltera u 37. i Mariusa Bultera u 45. minutu. U drugom delu usledio je novi preokret - Emir Sahiti je izjednačio u 47, a Stipe Biuk i Luka Vušković podigli prednost na 4:2 u 61. i 72. minutu. Šalke je smanjio dvadesetak minuta pre kraja, kada je strelac bio Kozuki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading