UBEDLJIV poraz Vujoševićevog tima!

Autor:

Sport

24.12.2022

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezaustavljivi su na domaćem terenu.

UBEDLJIV poraz Vujoševićevog tima!

Foto: Starsport

Duško Vujošević

Košarkaši FMP Meridiana iz Železnika savladali su na domaćem terenu Studentski centar, ekipu u kojoj radi Duško Vujošević, rezultatom 90:73 u okviru 12. kola ABA lige.

Panteri su se tako vratili na pobednički kolosek nakon poraza od Partizana i sada imaju skor 9-3. Sa druge strane, Podgoričani su po četvrti put u nizu izgubili, pa su na skoru 4-8.

Neizvesno je bilo u prvoj deonici. Gosti su vodili sa 20:14, ali se FMP ubrzo vratio trojkama Dženkinsa i Biča.

Ključnu razliku domaćin je napravio u drugoj deonici u kojoj je primio samo devet poena, pa se na poluvreme otišlo vođstvom srpskog kluba rezultatom 40:30.

 

 

FMP Meridian je bio veoma raspoložen u trećem periodu, sipali su Panteri trojke sa svih strana, pa je Studentski centar u jednom trenutku imao -19.

Do kraja meča ništa se nije promenilo, pa je FMP Meridian odneo ubedljivu pobedu, sedmu iz sedam mečeva na domaćem terenu u Železniku.

Najbolji u pobedničkom taboru bio je Trent Frejzer sa 17 poena, Ebuka Izundu imao je dabl-dabl učinak od 13 poena i 10 skokova, Bo Bič je imao isti broj koševa, dok su Nikola Šaranović i Paulius Valinskas imali po 11 poena.

U ekipi SC Derbija istakao se Nikola Pavličević sa 13 poena.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading