ATAMAN POTVRDIO: Zvezda dobija veliko pojačanje?

Autor:

Sport

24.12.2022

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije ništa sakrio.

ATAMAN POTVRDIO: Zvezda dobija veliko pojačanje?

Foto: Starsport

KK Crvena zvezda

U subotu je srpsku javnost zatresla informacija da je Crvena zvezda zainteresovana za košarkaša Efesa Ahilea Polonaru.

Italijan je u Istanbul stigao kao veliko pojačanje, ali se u redovima dvostrukog uzastopnog evropskog šampiona nije previše dobro snašao, a na utakmici protiv Panatinaikosa nije ni ulazio u igru.

Trener turskog velikana Ergin Ataman potvrdio je da za Polonaru postoji interesovanje nekoliko evropskih klubova.

Republika

Foto: Starsport

Ergin Ataman

- Nažalost, nismo dobili ono što smo želeli od Akilea. Zbog toga on ne igra u domaćem prvenstvu, jer imamo ograničenje igrača iz inostranstva. To je sve uslovilo njegovo nezadovoljstvo. Zbog toga nas je pozvao njegov menadžer, i rekao da postoje klubovi koji žele Polonaru - rekao je Ataman, a potom dodao:

- Naravno da nam je važan igrač. Postoji nedelju dana prelaznog roka u Evroligi za dve nedelje, i rekli smo mu da možemo razgovarati o njegovom odlasku, ali samo pod određenim uslovima. Ako Polonara ode, imamo alternative, čak i više od jedne. Takođe, jedan od razloga zašto danas nije igrao je zbog velikog broja utakmica - rekao je on. 

Dakle, Ataman ne bi imao ništa protiv da se otarasi Polonare, pa Crvenoj zvezdi rastu šanse da dovede Italijana, ali će u tome imati velikog protivnika u vidu Virtusa iz Bolonje i Makabija iz Tel Aviva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading