EVROPA JE VIDELA KO SMO I ŠTA SMO: Zbog ovoga se Partizan razlikuje od ostalih (VIDEO)

Autor:

Sport

20.12.2022

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Partizana se obratio prisutnima na novogodišnjem koktelu.

EVROPA JE VIDELA KO SMO I ŠTA SMO: Zbog ovoga se Partizan razlikuje od ostalih (VIDEO)

Foto: Starsport

Iako je ostalo još dosta izazova za Partizan do kraja godine, klub iz Humske je iskoristio priliku da organizuje novogodišnji koktel i okupi čitavu ekipu i prijatelje kluba.

Koktelu su prisustvovali svi igrači i članovi stručnog štaba predvođeni trenerom Željkom Obradovićem. Među zvanicama su bili i nekadašnji asovi Partizana i članovi šampionske generacije iz sezone 1991/92. Predrag Danilović, Ivo Nakić i Slaviša Koprivica, potom Saša Pavlović kao i mnogi drugi predstavnici crno-bele porodice.

Prisutnima se obratio predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović.

- Po čemu pamtimo 2022. godinu? Najznačajnija stvar koja se desila jeste što smo posle devet godina zaigrali Evroligu i ovom prilikom želim da se zahvalim, pre svega, našim n avijačima koji su nam dali ogromnu podršku kupovinom sezonskih karata, gde smo uspeli da oborimo sve rekorde Evrolige - kazao je Mijailović, pa nastavio:

- Imali smo tu situaciju, poslednjih mesec dana, da ih nazovemo serijom loših rezultata, bez obzira na celokupnu borbu Željka i igrača. Pokazali smo celoj Evropi da nismo navijači rezultata, već navijači Partizana. Da smo davali podršku ekipi bez obzira što smo imali situaciju gde smo nesrećno gubili utakmice. E po tome se razlikujemo od ostalih. Mi i kada gubimo, ima nas isto kao i kada pobeđujemo.

Predsednik kluba iz Humske istakao je primarni cilj u narednom periodu.

- Partizan je pokazao koliko je veliki u Evroligi i sa ovog mesta želim da pošaljem poruku svima da, bez obzira na sve napade koje imamo sa raznoraznih strana, da smo jedinstveni i da ćemo se boriti najjače što možemo da Partizan ostvari rezultate ove sezone. Naš glavni cilj je da napravimo kontinuitet igranja u Evroligi. Igračima i Željku želim dobro zdravlje, da nastavimo da se borimo za naš Partizan, da se zahvalim našim sponzorima i svima što nam dajte snažnu podršku - istakao je Ostoja Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading