MAJA NIKOLIĆ ZAJECALA ZBOG LAĆINE SMRTI! Od bola uspela da izusti samo ove reči: "Umirem od tuge, otišla je cela porodica"

Autor:

Zabava

20.12.2022

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Nikolić teško se miri sa odlaskom Milana Laće Radulovića

MAJA NIKOLIĆ ZAJECALA ZBOG LAĆINE SMRTI! Od bola uspela da izusti samo ove reči: "Umirem od tuge, otišla je cela porodica"

Foto: Vladimir Lukić, YouTube/Printscreen

Pevačicu Maju Nikolić, dugogodišnju porodičnu prijateljicu Radulović, kao i celu javnost, vest da je tekstopisac, Milan Laća Radulović iznenada preminuo, kao grom je pogodila.

- Laća je preminuo? Recite mi da se šalite?! Laća Marinin je preminuo! Ja sam šokirana! Ne mogu da verujem! Toliko mlado dete, toliko veliki umetnik... Prosto ne mogu da verujem - ponavljala je Maja za Srbiju Danas, kada su izjavu prekinule suze.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Nikolić

- Sada ću pozvati Futu i kumove, sve deluje kao neslana šala. Velika tragedija! Otišla je cela familija, ja ne znam kako će Futa sve ovo da preživi! Stvarno sam u šoku, nemam reči. Ne mogu da se saberem, umirem od tuge - izjavila je pevačica.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Milan Laća Radulović

 

Podsetimo, Milan Laća Radulović iznenada je preminuo u 36. godini, a njegovo beživotno telo je pronađeno na ulicama Tel Aviva u Izraelu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Micale

22.12.2022 08:06

@Aca - Ala si Aco skotina Bolje da nisi napisao ništa Cela porodica zatrvena zauvek Kako dušo sad si srećan sa mamom i bratom