ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Lesor oduševljen Kampacom!(FOTO)

Autor:

Sport

20.12.2022

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuz nikad srećniji.

ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Lesor oduševljen Kampacom!(FOTO)

Foto: Starsport

Matijas Lesor

Argentinski košarkaš, Fakundo Kampaco, u ponedeljak je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom.

Iskusni 31-godišnji bek rodom iz Kordobe obavezao se na vernost crveno-belima do kraja takmičarske sezone 2023/24, i predstavljaće ogromno pojačanje za ekipu sa Malog Kalemegdana. Prema pojedinim navodima, Argentinac će do kraja sezone biti plaćen 1,8 miliona evra, a tokom naredne dva i po miliona, ali je prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović rekao da je ta suma daleko manja.

Fantastični plejmejker je u utorak odradio drugi trening sa novim timom, a odmah zatim uputio se na večeru sa direktorom menadžerske kuće Oktagon koja je realizovala transfer Fakunda u Crvenu zvezdu.

Pored pomenutog dvojca na fotografiji koja je nastala pre manje od sat vremena nalaze se i košarkaši Partizana, Matijas Lesor i Vladimir Brodžijasnki, ali i Luka Vildoza i Ben Bentil.

 

 

Sudeći po fotografiji provod je bio sjajan, a Lesor nije skidao osmeh sa lica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)

Loading
Mirko

20.12.2022 21:21

To je sasvim normalno.Pustimo one bolesnike zadojene mržnjom koju im je usadio njihov veliki mag Duško Vujošević....koji je inače velika ljudska nula!