PORUKA ZA PARTIZAN: Najlakše je igrati sa crno-belima

Autor:

Sport

18.12.2022

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Panteri bez pritiska stižu u "Štark arenu".

PORUKA ZA PARTIZAN: Najlakše je igrati sa crno-belima

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

FMP se vratio na pobednički kolosek u velikom stilu. U prethodnom kolu regionalnog takmičenja u Železniku je pala Cibona sa ubedljivih 111:75. Sada Panterima sledi potpuno drugačiji izazov, jer će u 11. kolu ABA lige gostovati evroligaškoj ekipi Partizana.

Trener Nenad Stefanović je sam istakao da je ovaj tip utakmica za njega najlakši i da su njegovi zahtevi za mladu ekipu FMP-a prilično jasni.

Republika

Foto: Cedevita Olimpija/Tine Ruzic

Trener FMP-a Nenad Stefanović

 

- Za mene kao trenera ovo su utakmice za uživanje i u neku ruku najlakše. Slično kao prošle sezone, u dobroj smo poziciji nakon 10 kola, imamo skor 8-2 i možemo bez ikakvog opterećenja da igramo ovakav meč. Igramo protiv ekipe za koju je dovoljno reći da je evroligaš i koja je pre samo nekoliko dana savladala aktuelnog prvaka Evrope. Suviše je trošiti reči o njihovim kvalitetima i šta sve poseduju kao tim. Još jedan razlog što je za mene ova utakmica laka za pripremu je sigurnost da će svi igrači biti maksimalno motivisani. Na nama je da vidimo gde smo u odnosu na Partizan, nemam velike zahteve od mojih momaka. Želim samo da se ne plaše i da daju sve od sebe, pred nadam se što većim brojem ljudi jer je to za nas svojevrsna nagrada za sve što smo uradili u prvih 10 kola. Naravno i da sve protekne fer i sportski - rekao je Stefanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading