NEĆE BITI LAKO: Žoc poziva na OPREZ!

Autor:

Sport

18.12.2022

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-bele očekuje težak zadatak.

NEĆE BITI LAKO: Žoc poziva na OPREZ!

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

U ponedeljak, 19. decembra, Partizan će u "Štark areni" dočekati FMP. Utakmica 11. kola ABA lige je na programu od 18 časova. Uoči sutrašnje utakmice, trener crno-belih, Željko Obradović izjaivo je da se radi o izuzetno kvalitetnom protivniku.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović i Janis Papapetru

- FMP je ekipa koja igra zaista dobro, odlično je vođena. Čestitke mom mladom kolegi. Imaju kvalitet i kontrolišu utakmice u svim segmentima igre tako da nas očekuje zaista teška utakmica - istakao je Obradović. 

Uroš Trifunović je istakao da je vrlo bitno za tim da nastavi sa pobedama posle odličnog izdanja u Evroligi protiv Efesa

- Svaki put kada igramo protiv njih to bude nezgodna utakmica. Pokazali su da mogu da igraju sa favoritima. Pobedili su Budućnosti i Cedevita Olimpiju u gostima, imaju isti skor kao i mi sa dva poraza. Za nas je veoma bitna utakmica da probamo da nastavimo pobednički niz posle 7 poraza u poslednjih osam utakmica. Mislim da bi trebali da koristimo energiju i samopouzdanje koje nam je dala prošla utakmica protiv Efesa i da odbranimo domaći teren - poručio je Trifunović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading