BEZ DLAKE NA JEZIKU POSLE POBEDE NA EFESOM: Obradović govorio o Kampacu i Zvezdi, POJAČANJIMA, kritikama...

Autor:

Sport

16.12.2022

22:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli bolji od šampiona Evrope.

BEZ DLAKE NA JEZIKU POSLE POBEDE NA EFESOM: Obradović govorio o  Kampacu i Zvezdi, POJAČANJIMA, kritikama...

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana su na najbolji mogući način prekinuli niz od pet poraza u Evroligi. Naime, crno-beli savladali Efes u "Štark areni" rezultatom 82:79 u 14. kolu elitnog takmičenja.

 

Svoje utiske nakon dramatične završnice i trijumfa svoje ekipe izneo je trener Parnog valjka Željko Obradović.

- Konačno! Pokušao sam da kažem igračima na poluvremenu da moraju da veruju u sebe. Ova pobeda je u veoma značajna za nas. Hvala navijačima na podršci, bez njih ne bismo uspeli da savladamo šampiona Evrope - rekao je Željko Obradović, a zatim dodao:

- Počeli smo defanzivno kako smo i planirali. Bilo je uspona i padova, ali konačno smo uspeli kao pobednici da izađemo iz jedne dramatične završnice. Moramo da analiziramo detalje sa kraja utakmice koji moraju biti bolji kako u Evroligi, tako i u ABA ligi.

Najtrofejniji trener Evrope kratko je prokomentarisao kritike na njegov račun.

- Dajem sve od sebe, svako ima prava da kritikuje, ne čitam novine, ne gledam televiziju. Nikada u životu nisam ulazio na portale, Instagrame i Tvitere... 

Nije želeo popularni Žoc da komentariše potencijalni dolazak Fakunda Kampaca u Crvenu zvezdu.

- Ja sam čovek koji ne komentariđše druge klubove, isključivo sam koncetrisan na svoj tim i naše navijače. To je stvar vaspitanja.

Za kraj, da li je Partizan u potrazi za pojačanjima?

- Jedino ako poranimo sutra ujutru na Kalenić pijacu. Naravno da ne! Uopšte ne razmišljamo o pojačanjima. Verujem u ovu ekipu od prvog dana i tako ću nastaviti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading