MALOUMNICI I BANDITI NE SLUŠAJU OBRADOVIĆA! Evo zašto je Partizan izgubio u Večitom derbiju!

Autor:

Sport

09.12.2022

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je imao skok i praktično dobijenu utakmicu, saglasni su Slavnić i Grbović

MALOUMNICI I BANDITI NE SLUŠAJU OBRADOVIĆA! Evo zašto je Partizan izgubio u Večitom derbiju!

Foto: Starsport

Šest razlike, tajm-aut. Tražio sam isključivo da se ne prime tri poena... Na nerešenom rezultatu smo imali skok, 17 sekundi i loptu... Ovako je Željko Obradović sublimirao ono što je prethodili trojci Nemanje Nedovića, kojom je doneo pobedu Crvenoj zvezdi nad Partizanom u (76:73) u prvom istorijskom derbiju u Evroligi. A nije prvi put da je Žoc, poučen velikim trenerskim iskustvom, znao kako treba privesti meč kraju, recimo na gostovanju Baskoniji, a da ga njegovi igrači nisu poslušali. Za bivše asove i nekada velike rivale, ali i saigrače Obadovića i Duška Ivanovića, s druge strane, to je nedopustivo.
NABILI IM KOMPLEKSE

- Partizan je imao skok i praktično dobijenu utakmicu, ali kod Duška nema predaje. Vildoza je pogodio dve važne trojke, on je najbolji stranac u Zvezdi u poslednjih deset godina. Posle je proigrao Nedovića, koji je postao junak, a Partizan dobio komplekse od Zvezde - poručio je Slavnić, ne krijući da je srećan zbog Zvezdine pobede, pa kako kaže, biranim rečima, prokomentarisao Partizanovu završnicu:

- Ako im je Obradović stvarno to rekao, da drugačije odigraju te poslednje napade i da ne smeju da dozvole trojku, a primili su ih tri u poslednja dva minuta, onda je to sramota i za igrače i za trenera. Ili su maloumni ili su banditi ili on nema autoritet. Ne čuješ šta traži trener koji je devet puta osvojio Evroligu? Znate šta bi bilo kada mene ne bi poslušao? Više nikada mi se ne bi skinuo, ne na terenu, možda samo uveče kad krene na spavanje. Ili nešto da se menja u odnosu ili da neko ode - Obradović ili igrači koji ga ne slušaju.

Republika

Foto: Starsport

Počnite da slušate Žoca - Moka poslao jasnu poruku igračima Partizana

Jednako oštar bio je i Goran Grbović, s tim da ga je pogodila Zvezdina pobeda. On je nahvalio bivšeg saigrača Duška Ivanovića.

PANTER BEZ REZONA

- Nedović je pogodio mnogo lep šut i njegov podvig ništa ne umanjuje. Pa ni to što je Panter nerezonski šutnuo na 17 sekundi do kraja. Pa šta i da je pogodio, opet bi Zvezda imala dovoljno vremena. To kako su odigrali i nisu poslušali Željka, to je nedisciplina i samovolja. Zato se ne čudim da su odmah posle meča imali video-analizu, a znam da su ostali u Areni do dugo u noć - kazao je Grba, pa se osvrnuo i na Ivanovićevu veliku pobedu:

- Kod Duška toga nije bilo. On je potpuno razbio Željkovu geometriju igre, kao i svih ostalih timova koje je Zvezda pobedila s njim na klupi. Sveo je Partizan na manji broj poena, terao Pantera da šutira iz driblinga. Ivanović je dobio ono na čemu je insistirao, kod njega nema izgovora. Ne poznaje Ivanović termine "izvrnut zglob", "nabijen prst", a kamoli da ga neko ne posluša.

Republika

Foto: Starsport/Twitter/KK Partizan

Grbović uz ilustraciju igrača Partizana

 

PRELEPA SLIKA OTIĐLA U SVET

Goran Grbović, kao direktor Arene, iz posebnog ugla gledao je prvi večiti derbi u Evroligi i bio je prezadovoljan, osim konačnim rezultatom.

- Iz Arene je u svet otišla prelepa slika. Tako derbi treba da izgleda. On bez publike ne postoji, ni bez domaće ni bez gostujuće. Nije bilo incidenata, policija se gotovo i nije videla. Nije bilo lomljenja stolica, iskreno, očekivao sam goru situaciju, veću štetu, ipak je bilo 18.000 ljudi. Na kraju su redarske službe sve sredile u rekordnom roku - kazao je Grbović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
NAVIJACI

09.12.2022 23:45

DOBIJENA A PORAZ ISTO BASKONJIJA ! DOKLE BE MALOUMNICI. IGRATE BEZ PAMETI ,SRLJATE ! ZOC SAMO KAZNE ! NECEMO DIVLJU HORDU ! SAD SVI U LJUBLJANU PO POBEDU.