GLAVOBOLJE ZBOG PARTIZANA: Radonjić i PAO u novim problemima

Autor:

Sport

06.12.2022

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evroliga izdala saopštenje.

GLAVOBOLJE ZBOG PARTIZANA: Radonjić i PAO u novim problemima

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Bio je vidno besan prvi čovek Panatinakosa Dimitris Janakopulos posle poraza od Partizana. Kontraverzni Grk tvrdio je da je njegov klub "opljačkan" zbog čega je ponovo njegov dosije završio na stolu disciplinske komisije Evrolige. Naravno, zbog svega što je izgovorio, ponovo je kažnjen...

Republika

Foto: youtube.com/ Eurohoops TV

Prvi čovek Panatinaikosa Dimitirs Janakopulos

Kako je objavila Evroliga, Janakopulosu je kažnjen sa 80.000 evra. Uz to mu je zabranjeno prisustvo na tri naredne utakmica Panatianikosa. Prema pomenutom saopštenju, Janakopulos je imao “uvredljive izjave“ kojim je prekršio disciplinski kodeks. On će imati deset kalendarskih dana da podnese žalbu.

"Zeleni" koje sa klupe predvodi Dejan Radonjić će sledeću utakmicu igrati protiv milanske Olimpije u četvrtak pred svojom publikom. Zatim idu na noge Valensiji i Barseloni u sledećoj duploj nedelji evroligaškog programa.

Podsetimo, Janakopulos je posle meča sa crno-belima objavio video navodnog faula Matijasa Lesora nad Marijusom Grigonisom, kao i nekoliko klipova na kojima on smatra da su gosti napravili greške u vođenju lopte ili koracima...

Zbog njegovog napada na Evroligu imao je sastanak i sa novim predsednikom Evrolige Dejanom Bodirogom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading