NEVEROVATNA ZAVRŠNICA U LOS ANĐELESU: Ruki TROJKOM sa zvukom sirene ŠOKIRAO Lejkerse! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.11.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica koja će se prepričavati narednih dana.

NEVEROVATNA ZAVRŠNICA U LOS ANĐELESU: Ruki TROJKOM sa zvukom sirene ŠOKIRAO Lejkerse! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Endrju Nembard

Košarkaši Indijana Pejsersa napravili su šokantan povratak i uspeli su da savladaju Los Anđeles Lejkerse u gostima, rezultatom 116:115.

Tim iz Kalfornije je dominirao tokom čitavog meča, a nakon koša Gejbrijela je na semaforu stajalo 101:84 za domaći tim, na samo deset minuta do kraja susreta, pa su svi pomislili da će Lejkersi stići do novog trijumfa.

Ipak, tako nisu mislili Pejsersi, koji su malo po malo smanjivali prednost, a na kraju su stigli i do izjednačenja (113:113). Lebron Džejms je, kao i mnogo puta do sada, doveo Los Anđeles do prednosti, ali je zatim usledio šok u "Crypto.com" areni.

Mladi Endrju Nembard, ruki u dresu Pejsersa, primio je loptu u poslednjem napadu na meču, a onda je i pogodio trojku preko Lebrona Džejmsa, pa je sa zvukom sirene svojoj ekipi doneo pobedu, a istovremeno šokirao sve u hali.

Nembardu je to bila četvrta trojka na meču, iz sedam pokušaja, a to su mu bili i svi koševi na ovom meču. Bolji od njega je bio Tajris Haliburton sa 24 poena i 14 asistencija, dok je Ben Maturin, još jedan novajlija u NBA ligi, ubacio 23 poena.

Sa druge strane, domaćinu nisu pomogla ni tri igrača sa 20 i više poena, pošto je Dejvis upisa 25, Vestbruk 24, a Lebron Džejms 23 poena.

Inače, noćas je odigrano još devet mečeva, a pobedu su između ostalog ubeležili i Denver Nagetsi, koji su trenutno drugi na Zapadnoj konferenciji.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading