POTRES U HUMSKOJ: Partizan na sve načine pokušava da se REŠI velikog ljubimca Grobara?

Autor:

Sport

22.11.2022

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navodno, crno-beli žele da raskinu ugovor sa bekom.

POTRES U HUMSKOJ: Partizan na sve načine pokušava da se REŠI velikog ljubimca Grobara?

Foto: Starsport

Kevin Panter i Aleksa Avramović

Košarkaši Partizana su dobro započeli sezonu Evroligi, gde imaju polovičan učinak, a još bolje su startovali u AdmiralBet ABA ligi, u kojoj i dalje ne znaju za poraz.

Crno-beli od početka sezone igraju bez pomoći velikog miljenika navijača Alekse Avramovića, a prema neproverenim informacijama koje su se pojavile na društvenim mrežama, u Humskoj ne bi imali ništa protiv da na taj način i nastave.

Naime, jedan insajder, koji doduše ima bolje informacije kada je Crvena zvezda u pitanju, prenosi da "Parni valjak" želi da raskine ugovor sa povremenim reprezentativcem Srbije.

Avramović pokriva pozicije "jedan" i "dva", a konkurenti za mesto u timu su mu Kevin Panter, Dante Egzum, Jam Madar, Gregor Glas i uz njega jedini domaći igrač na nižim pozicijama Danilo Anđušić.

Podsetimo, Avramović je prošle sezone stigao u Partizan i bio je jedan od najboljih igrača crno-belih u pohodima na finala AdmiralBet ABA lige i Kupa Radivoja Koraća, kao i osminu finala Evrokupa.

Ove sezone Aleksa još nije debitovao, pošto je doživeo povredu ruke letos tokom priprema reprezentacije za Eurobasket.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (9)

Loading
Ratko

23.11.2022 19:28

pa to moze samo zvezda i covic da plasitraju takve lazi ,mozete da nam pljunete pod prozor ,koji ste ono na tabeli.klosari ciganski . dzaba vamssve Partizan ne mozete da uzdrmate

Саша

23.11.2022 21:08

@Ratko - А који смо то? Сутра и ми и ви исти са скором 4:6...

Ratko

23.11.2022 23:30

@Саша - A ti mislis da cete makabi pobediti a uskoro je inderbi pabces videti sve ovo ko je ko nema vise namestanja utakmica odnstrane covica ovo je evroliga

Darko

24.11.2022 22:53

@Ratko - Ratko kako prodje Makabi veceras, ajde poznavaoc, veliki kosarkaski strucnjace ajde reci