MIJAILOVIĆ: Partizan jedan od najgledanijih timova na svetu, najoštrije osuđujem one koji protestvuju protiv svoje države!

Autor:

Sport

19.11.2022

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se na Instagramu.

MIJAILOVIĆ: Partizan jedan od najgledanijih timova na svetu, najoštrije osuđujem one koji protestvuju protiv svoje države!

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

Predsednik KK i JSD Partizan Ostoja Mijailović obratio se navijačima crno-belih putem Instagrama.

On se osvrnuo na ono što je urađeno u dosadašnjem delu sezone.

Parni valjak ima skor od 4-4 u Evroligi, dok u ABA ligi ne zna za poraz i ima šest trijumfa iz isto toliko mečeva.

- KK Partizan je danas jedan od najgledanijih i najorganizovanijih klubova na svetu. Od gotovo nestalog kluba, kakav je bio pre pet godina do današnjeg stanja koje teži savršenstvu, prošlo je mnogo neprospavanih noći, ulaganja i odricanja! Hvala velikom broju najjiskrenijih navijača koji Partizan čine velikim, i bez čijih ulaganja kroz kupovinu karata ne bismo mogli ovoliko - napisao je na Instagramu Mijailović.

 

 

Predsednik crno-belih osudio je navijače koji su skandirali protiv države Srbije tokom utakmice sa Makabijem.

- Najoštrije osuđujem one koji naše utakmice koriste za ispoljavanje ličnih frustracija, bacajući čvrste predmete u teren, zbog čega klub plaća basnoslovno velike kazne. Takođe najoštrije osuđujem i one koji lično na našim utakmicama protestuju protiv sopstvene države, mi kao klub bez ulaganja te iste države ne bismo bili na nivou na kom smo danas. Obećao sam i ispunio do sada puno stvari. I sada obećavam da nećemo dozvoliti da nam pojedinci uništavaju klub koji danas može da služi za primer mnogima - podvukao je Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
marko

20.11.2022 00:58

Ocigledo je da su ovi sto su posteni skoro iz pritvora izvrsavaju instrukcije koje su im dali "gazde" u pritvoru. Zato sto pre ih vratiti nazad u zatvor pa tamo nek pametuju.

DAJTE PRIVATIZACIJU KO KOCI

20.11.2022 11:37

OSTOJA JA OSUDJUJEM BACANJE PREDMETA ,TAKVIH U PRITVOR A ZA POVIKE NEKA ,,SULTAN" RAZMISLI GDE IDU TITULE I KAKO. GDE JE NOVAC TAMO JE USPEH. TO SE RADI GODINAMA. VUCIC FILOZOF I MULJATOR !

ARMIJA PRAVIH NAVIJACA

21.11.2022 00:48

@DAJTE PRIVATIZACIJU KO KOCI - VUCIC JE OBICAN SPIN MAJSTOR. ZNA DA SE SVI SPONZORI UTRKAVAJU KO CE VISE ULOZITI U NJEGOVU MEZIMICU DA MU UDOVOLJE. A TO STO VICEMO TO JE BLAGA REC ZA BATINASA SA SEVERA ,NAVIJACA U FOTELJI ! DA , OSUDJUJEM BACANJE BILO KOG PREDMETA. NEKI TO RADE DA NAUDE KLUBU PO DIREKTIVI. TAKVE PROCESUIRATI I PRITVOR. TO NISU NAVIJACI PARTIZANA.

SRPSKA ARMIJA PARTIZANA

21.11.2022 00:51

@DAJTE PRIVATIZACIJU KO KOCI - OSTOJA od kad je VUCIC SD. PARTIZAN NEMA NI JEDNU TITULU. DALI JE TO NORMALNO OVAKVO STANJE NIJE BILO 70 GODINA ! I NECE BITI. SULTANU SMETA NAVIJANJE. MA TO JE JOS BLAGO !