ČUDO NEVIĐENO: Pobedili Zvezdu, pa se SAMOUBILI!

Autor:

Sport

19.11.2022

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno lud meč u Zadru.

ČUDO NEVIĐENO: Pobedili Zvezdu, pa se SAMOUBILI!

Foto: Starsport

Detalj sa meča Crvena zvezda - Zadar

Košarkaši Zadra su u prošlom kolu savladali Crvenu zvezdu u Beogradu, a sad su na svom terenu doživeli neverovatan poraz od Budućnosti rezultatom 104:103.

Oba tima sada imaju skor od četiri pobede i tri poraza.

Zadar je dominirao većim delom utakmice, a u poslednjih dvadesetak sekundi je izvršio samoubistvo i izgubio već dobijen meč.

Luka Božić se vratio u tim i nastavio sa dominacijom, pa je domaćin posle prvog poluvremena vodio sa 52:43. Božić i Jordano su posle prvih dvadeset minuta imali po 13 poena.

Ništa se nije menjalo u trećem periodu, Budućnost se nekoliko puta približavala, ali bi Zadar odmah odgovorio i povrećao razliku.

Pogdoričani su uspeli da se početkom četvrte četvrtine približe na 82:81, ali je Zadar ponovo odbio nalet rivala.

Luka Božić je ponovo zagospodario terenom, pa je Zadar stigao do 93:87 i činilo se da će bez većih problema privesti utakmicu kraju.

Poveo je hrvatski velikan potom sa 103:96 i gosti su se maltene predali, ali se onda dogodilo čudo. Budućnost je prvo prišla na 103:98, a onda se dogodio pravi dar mar.

Bel-Hejns je 22 sekunde pre kraja pogodio trojku za 103:101, da bi Zadar potom izgubio loptu, a novu trojku za Budućnost postigao Rejnolds i tako preokrenuo rezultat i šokirao sve u hali.

Zadar je imao šest sekundi da stigne do koša, ali je Karlo Žganec promašio trojku i Budućnost je na čudesan način pobedila.

Najbolji na meču bio je nezaustavljivi Luka Božić sa 34 poena, sedam skokova i šest asistencija, dok je Jordano dodao 23.

U ekipi Budućnosti Bel-Hejns je imao 28, a Rejnolds 18 koševa i osam skokova.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading