OGLASIO SE JOVANOVIĆ PRED MONAKO: "Jedno od najtežih gostovanja u u Evroligi!"

Autor:

Sport

03.11.2022

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće biti lako Crvenoj zvezdi sutra protiv Monaka.

OGLASIO SE JOVANOVIĆ PRED MONAKO: "Jedno od najtežih gostovanja u u Evroligi!"

Foto: Starsport

Vladimir Jovanović

Košarkaši Crvene zvezde igraju sutra od 21 čas utakmicu šestog kola Evrolige, protiv jedne od najboljih ekipa u dosadašnjem delu takmičenja, ekipe Monaka.

Povodom te utakmice, izjavu je dao i trener crveno-belih Vladimir Jovanović.

Očekuje nas utakmica sa jednom od najboljih ekipa u Evroligi koja je pravljena za fajnal-for. Skup sjajnih individualaca koji jednim potezom rešavaju utakmicu - započeo je priču strateg Zvezde.

Takođe, Jovanović dodaje da se radi o jednoj od najboljih ekipa u Evropi, koja je ove sezone upisala samo jedan poraz.

- U prvih pet utakmica zabeležili su četiri pobede, a izgubili samo od Makabija gde su imali 20 poena razlike prednosti. Bez poraza su u Francuskoj i ovo je sigurno jedno od najtežih gostovanja za svaku ekipu u Evroligi. Spremamo se kao i za svakog protivnika i nadam se da ćemo biti na visini zadatka.

Republika

Foto: Starsport

Dolazak Luke Vildoze je preokrenuo sezonu Zvezde

Ističe da je najbitnije da Zvezda energijom isparira ekipi iz kneževine.

Tu smo sa 13 igrača i ovi momci koji su tu, spremni su da istrče na parket. Imaćemo u četvrtak i petak još treninga i verujem da ćemo na prvom mestu energetski odgovoriti ekipi Monaka - završio je Jovanović.

Osim njega, izjavu je dao i Nemanja Nedović, koji je prošle sedmice odigrao prvi meč za Crvenu zvezdu u ovogodišnjem izdanju Evrolige.

Pokušaćemo na leđima poslednjih trijumfa u ABA ligi i Evroligi da nastavimo dobar niz. Ako dođemo do poslednje četvrtine sa šansom za pobedu... mislim da je sve moguće. Imamo dva dana da se pripremimo na najbolji mogući način i to ćemo uraditi - istako je bek crveno-belih.

Meč između Monaka i Crvene zvezde je na programu sutra od 21 čas, u hali "Gaston Medecin". Pre toga, košarkaši crveno-belih će večeras prisustvovati i meču koji fudbaleri igraju protiv istog protivnika na stadionu "Luj II".

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading