Jovanović poručio nakon Igokee: Lepo je pobediti, ali bilo je grešaka!

Autor:

Sport

31.10.2022

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskrene reči trenera Crvene zvezde.

Jovanović poručio nakon Igokee: Lepo je pobediti, ali bilo je grešaka!

Foto: Starsport

Vladimir Jovanović

Trener Crvene zvezde Vladimir Jovanović bio je zadovoljan pobedom na gostovanju u Laktašima protiv Igokee (76:70).

Zvezda je prekinula seriju od tri poraza u Republici Srpskoj:

- Čestitam mojim igračima na pobedi, jako važnoj za nas i znali smo da na ovom terenu poslednjih nekoliko utakmica nismo odigrali dobro i nismo pobedili. Imali smo to na pameti i to nam je bio jedan od motiva, pored naših ambicija koje imamo. Videlo se u par navrata da smo pre tri dana imali napornu utakmicu u Evroligi, to se osetilo, ali izneli smo na kraju protiv kvalitetnog protivnika meč do kraja, našli način da pobedimo i da zaustavimo njihov šut za tri poena. Međutim, imali smo problema u pik-en-rol odbrani. U napadu smo imali problema, protivnik je stalno menjao odbranu, od preuzimanja do mečapa, na to nismo odgovorili dobro. Ali oni imaju zaista dobru ekipu, u sistemu su trenera već dugo i znaju šta žele u odbrani i u napadu. Toliko mi je draže što smo ostvarili važnu pobedu za nas. Sigurno da nam svaka pobeda znači na polju samopouzdanja i ostvarivanja ambicija, za koje se zna kakve su. Lakše je raditi kada se pobedi, danas je bilo grešaka koje treba da analiziramo.

- Dalibor Ilić je bio sa nama tu, počeo je da trenira. Biće u konkurenciji za 12, danas nije bio, da li će biti za sledeći meč videćemo. Džejlen Adams je u Beogradu, bio je bolestan, oporavio se, ali nije sa nama ovde - istakao je Jovanović.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading