HAOS U EVROLIGI: Promenjen rezultat meča crno-belih!

Autor:

Sport

28.10.2022

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna situacija je viđena u elitnom evropskom košarkaškom takmičenju.

HAOS U EVROLIGI: Promenjen rezultat meča crno-belih!

Foto: Starsport

KK Partizan

Još jedan skandal u Evroligi. Promenjen je rezultat meča između Virtusa i Reala, koji je u svoju korist rešio tim iz Bolonje.

Virtus je napravio veliki podvig u Madridu, pošto su savladali aktuelnog vicešampiona Evrope, ali je konačan rezultat meča promenjen. Italijani su savladali Real sa 95:91, iako je sinoćnji rezultat meča glasio 95:92.

Naime, Džanan Musa je sredinom četvrte četvrtine izgubio loptu, ali su ljudi u statistici, ali i što je bitnije zapisničkom stolu, upisali jedan poen košarkašu Madriđana. Niko sa klupe Virtusa to nije primetio, pa je Real dobio jedan poen nezasluženo. 

Srećom, ovaj previd nije uticao na konačan rezultat meča, pošto je Virtus održao vođstvo, pa je na kraju slavio u glavnom gradu Španije. Jedan od najzaslužnijih za veliku pobedu Italijana je bio Miloš Teodosić, koji je ubacio 14 poena, a imao je uz to i četiri asistencije. Uz njega, istakli su se Lundberg sa 18, odnosno Bako, koji je ubacio 16 poena.

Ovo je ekipi iz Bolonje druga pobeda u sezoni, a uz to imaju i tri poraza. Isti učinak ima i ekipa Reala, koja očigledno nije ušla u sezonu prema očekivanjima.

U narednom, šestom kolu, Real gostuje ekipi Armanija, u jednom od derbija kola, dok će crno-beli iz Bolonje dočekati ekipu Asvela.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading