KATASTROFALNE VESTI ZA SRBIJU: Povredio se MVP, čeka ga duga pauza!

Autor:

Sport

26.10.2022

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nove užasne vesti za srpskog košarkaša.

KATASTROFALNE VESTI ZA SRBIJU: Povredio se MVP, čeka ga duga pauza!

Foto: Tanjug/AP

Jokić i Bjelica

Nemanju Bjelicu baš neće ove sezone. Nakon što je zbog povrede propustio Evropsko prvenstvo u košarci, a zatim i početak sezone u Evroligi i prvenstvu Turske, srpski krilni centar je obnovio povredu lista, zbog koje će morati da pauzira još najmanje mesec dana.

Taman kada je počeo da radi normalno sa ekipom, ponovo je osetio bol u llistu, a lekari su dali preporuku da napravi novu pauzu uz primenu terapije i rehabilitacije. U tom režimu će biti do naredne kontrole koja će biti rađena za 3-4 nedelje.

Republika

Foto: Starsport

Bjelica u dresu Fenera

Zbog ove povrede, Bjelica će propustiti još najmanje četiri utakmice u turskom prvenstvu, kao i šest mečeva u eltinom košarkaškom takmičenju u Evropi. Ostaje samo nada da se povreda neće dalje pogoršavati, već da će se posle mesec dana "Beli" vratiti na teren.

Podsetimo, Bjelica se ove sezone vratio u evropsku košarku, nakon što je potpisao ugovor sa Fenerbahčeom, za koji je već igrao od 2013. do 2015. godine. Sa ekipom iz Istanbula ima i titulu Evrolige u svojoj poslednjoj sezoni u Turskoj, a bio je i MVP tog takmičenja iste godine.

Usledio je prelazak u NBA, gde je u sedam sezona nosio dres četiri ekipe - Minesote, Sakramenta, Majamija i Golden Stejta, sa kojim je prošle sezone osvojio šampionski prsten.

Sa reprezentacijom Srbije ima dva srebra, jedno iz 2009. godine, na prvenstvu Evrope, a jedno 2014. na Svetskom prvenstvu u Španiji.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

26.10.2022 17:37

Sramota da se u sportske vesti ubacuju tabloidni trikovi.. U naslovu MVP i slika Jokica i Bjelice.. normalno da ce svako da pomisli da se Jokic povredio..