Posle samo dve godine: Dušan Alimpijević PRED VRATIMA Evrolige!

Autor:

Sport

24.10.2022

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin nastavio da beleži podvige na Bosforu.

Posle samo dve godine: Dušan Alimpijević PRED VRATIMA Evrolige!

Foto: Starsport

Dušan Alimpijević

Srpski stručnjak Dušan Alimpijević govorio je o usponu Burse, a tom prilikom je rekao da bi turski tim sada oberučke prihvatio nastup u Evroligi.

To ne znači da, ako bi se otvorila mogućnost da igramo Evroligu od naredne godine, mi ne bismo prihvatili poziv. Klubu je bila potrebna ova jedna godina. E, sad, šta će se dalje dešavati, to ne mogu da znam. Mi radimo i igramo bez ikakve presije, ali je sada to pitanje već malo otvorenije nego prošle godine - naveo je Alimpijević za "Mozzartsport", a potom je dodao:

Republika

Foto: Twitter/Printscreen/7DAYS Eurocup

Tvorac moćne Burse - Turci neprepoznatljivi posle dve godine

Lično mi je ovaj klub mnogo interesantan, jer ima svoje ambicije. A to je meni bilo jako važno od početka. Nije ambicija da svake godine budemo šampioni, već da napredujemo kao organizacija, da stvaramo igrače, da donosimo novac od otkupa naših igrača što bi potvrdilo da se ovde radi dobro... - zaključio je Dušan Alimpijević.

Srpski stručnjak je nedavno dospeo u žižu javnosti urnebesnom izjavom nakon trijumfa Burse u Evrokupu, a za vikend je oborio na kolena i šampiona Evrope, ekipu Efesa u turskom šampionatu. Očigledno je došlo vreme da se sjajni Alimpijević uskoro okuša u elitnom takmičenju, a da li baš sa Bursom, videćemo...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading