SJAJNA VEST ZA PARTIZAN: Obradović uskoro DOBIJA reprezentativca Srbije!

Autor:

Sport

23.10.2022

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli uskoro jači za pouzdanog beka.

SJAJNA VEST ZA PARTIZAN: Obradović uskoro DOBIJA reprezentativca Srbije!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Reprezentativac Srbije Aleksa Avramović uskoro se vraća na parket posle loma šake, a predstavljaće veliko "pojačanje" za trenera Partizana Željka Obradovića.

Pouzdani bek je, u razgovoru za klupsku televiziju, poručio da se oseća dobro i da jedva čeka da ponovo zaigra.

- Dobro sam. Treniram u svom režimu. Super se osećam. Sledeći ponedeljak radim kontrolu i nadam se skidanju gipsa. Radim šta mogu. Šta dozvoli ruka. Samo da skinem gips, dosta mi je. Ništa se nije menjalo u mojoj radnoj etici. Treniram jako. Samo me ruka ometa da radim košarkaške stvari - naveo je Avramović, a potom je dodao:

Povreda može da se zadesi bilo gde. Ne kajem se. Mentalno se pripremam za povratak na teren. Sve počinje od glave. Dešava se povreda u sportu, sada je bila reprezentacija. Može da bude klub, teretana ili basket... ne gledam iza sebe, samo napred.

Republika

Foto: Starsport

Aleksa Avramović

Avramović je uputio pohvale na račun Danila Anđušića i Jama Madara za igru protiv Virtusa, kada su crno-beli upisali prvo evroligaško slavlje.

Bude nervoza kada igramo utakmicu i kada vidim energiju i navijanje. Žao mi je samo što ne mogu da budem prisutan na terenu. Opet, drago mi je što smo pobedili. Imali smo i prethodne utakmice u svojim rukama ali pravili smo greške. Potrudili smo se i odigrali smo maestralno protiv Virtusa. Pohvalio bih Danila i Jama koji su odigrali sjajno i naravno Lesora koji od samog starta sezone igra odlično - zaključio je Avramović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading