VELEIZDAJA Dejana Radonjića, kako će ovo podneti?

Autor:

Sport

22.10.2022

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastao pravi kuršlus.

VELEIZDAJA Dejana Radonjića, kako će ovo podneti?

Foto: Tanjug/AP

Dejan Radonjić

Kao bomba je širom Evrolige odjeknuo dolazak Dvejna Bejkona iz Monaka u redove Panatinaikosa.

U medijima je ovaj transfer dobio i svoj nastavak, jer su krenule spekulacije da je Amerikanac imao fizički sukob sa trenerom Monaka Sašom Obradovićem.

Srpski trener je to demantovao, a sada su se pojavili novi navodi.

Naime, Bejkon će, kao što je poznato, u Panatinaikosu sarađivati sa Dejanom Radonjićem.

Ipak, etablirani košarkaški portal "Basket News" primetio je neslaganje u velikanu iz Atine po pitanju Bejkonovog dolaska u klub.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Posebno izdvajaju izjavu Dejana Radonjića, koji je pre nekoliko dana, na pitanje novinara o mogućem dolasku Amerikanca, rekao da mu je potreban potpuno drugačiji profil igrača.

Samo nekoliko dana kasnije Dvejn Bejkon je stigao u Atinu, pa može da se zaključi da Panatinaikos u ovom slučaju nije poštovao želju svog trenera.

Ostaje da se vidi kako će Radonjić reagovati na izdaju od strane sopstvenog kluba, a sa druge strane i koliki će kredit imati u Panatinaikosu, pošto je jasno da nije na istim talasnim dužinama sa čelnicima kluba.

Podsetimo, Panatinaikos je slabo počeo novu sezonu u Evroligi, pa posle četiri odigrana kola ima samo jednu pobedu i to onu protiv Crvene zvezde u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading