Kakav MVP, on je KRALJ IZGUBLJENIH LOPTI! Zvezda NBA lige se OBRUKALA, pa ODBILA da priča za medije!

Autor:

Sport

21.10.2022

05:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katastrofalno je ušao u novu sezonu.

Kakav MVP, on je KRALJ IZGUBLJENIH LOPTI! Zvezda NBA lige se OBRUKALA, pa ODBILA da priča za medije!

Foto: www.profimedia.rs

NBA karavan se nastavio, a u noći između četvrtka i petka odigrane su dve utakmice.

U veoma neizvesnom meču, punom drame, Milvoki je slavio na gostovanju Filadelfiji sa 90:88. Utakmicu je obeležio košarkaš koji godinama unazad figurira kao MVP NBA lige, Džoel Embid - ali ne po dobrom.

Centar Seventisiksersa završio je duel sa 15 poena i 12 skokova, ali i četiri izgubljene lopte. Ako na te četiri dodamo i šest, koliko ih je izgubio u prvom meču protiv Bostona, Embida možemo nazvati kraljem izgubljenih lopti!

Bio je ovo drugi vezani poraz Filadelfije od starta sezone, pa su igrači po završetku izviždani, a zvezda tima, Džoel Embid, odbio je da razgovara sa medijima.

Što se same utakmice tiče, bila je jako dramatična, a ključni trenutak bila je pogođena trojka Veslija Metjuza na 23,8 sekundi do kraja.

 

 

 - Ako lopta dođe u Vesove ruke, prilično ste sigurni da će ući u koš - rekao je Bruk Lopez posle meča o ključnom momentu. 

Najbolji u pobedničkom timu bio je Adetokumbo koji je flertovao sa tripl-dablom uz 21 poen, 13 skokova i osam asistencija. Pratili su ga Bruk Lopez sa 17 poena, Alen ih je postigao 12, a Portis je imao dabl-dabl učinak uz 11 poena i 10 skokova.

Sa druge strane, jedini raspoložen bio je Džejms Harden koji je postigao 31 poen, a imao je i devet asistencija i osam skokova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading