ZVEZDA CILJA PRVU POBEDU: Crveno-beli gostuju Baskoniji, ali neće svi moći da prate ovaj meč!

Autor:

Sport

19.10.2022

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će četa Vladimira Jovanovića stići do trijumfa u Španiji?

ZVEZDA CILJA PRVU POBEDU: Crveno-beli gostuju Baskoniji, ali neće svi moći da prate ovaj meč!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

Košarkaši Crvene zvezde u sredu od 20.30 odigraće meč trećeg kola Evrolige protiv Baskonije u gostima.

Četa Vladimira Jovanovića nije dobro otvorila sezonu, te posle dva kola ima isto toliko poraza. Crveno-beli su poraženi na gostovanju Efesu (59:72), a zatim i pred svojim navijačima u neizvesnoj završnici od Panatinaikosa (75:77), pa je sada tim sa Malog Kalemegdana pod imperativom pobede.

Ipak, daleko od toga da ih čeka lak zadatak jer je Baskonija u prva dva kola upisala dve pobede. Prvo je pala Valensija u gostima (81:71), a zatim i u meču koji su navijači Partizana dobro zapamtili, beogradski crno-beli su pali u triler završnici i posle produžetka rezultatom 103:96.

Sada je izvesno da nas čeka neizvesna utakmica i pravi spektakl, ali neće cela Srbija moći da prati ovaj meč. Direktan prenos zakazan je za 20.30 i to na televiziji Sport klub 1.

Republika

Foto: Starsport

KK Crvena zvezda

 

Kada su međusobni mečevi ova dva tima u pitanju, dešavali su se često, a timovi su se smenjivali u pobedama. Ukupno 14 utakmica odigrali su Baskonija i Crvena zvezda, a skor je polovičan - sedam pobeda tima sa Malog Kalemegdana i sedam trijumfa španske ekipe.

Poslednju utakmicu Zvezda je u Beogradu rešila u svoju korist rezultatom 86:83, a pre toga je u Španiji bilo 93:74 za Baskoniju.

Šta vi mislite, da li će Crvena zvezda uspeti da slavi protiv Baskonije?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading