"Grobari" su ovo čekali OSAM GODINA: "Arena" će biti puna, gde ostali mogu da prate meč Partizana i Milana?

Autor:

Sport

18.10.2022

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakl je zagarantovan.

"Grobari" su ovo čekali OSAM GODINA: "Arena" će biti puna, gde ostali mogu da prate meč Partizana i Milana?

Foto: KK Partizan

Košarkaši Partizana će posle osam godina pauze odigrati evroligaški meč u Beogradu.

Četa Željka Obradovića nije krenula kako je planirala, pa su u prve dve utakmice upisali isto toliko poraza.

Alba je savladala crno-bele u Berlinu rezultatom 100:84, dok je Baskonija, u triler meču, posle produžetka bila bolja sa 103:96 i pored toga što je Partizan imao pobedu u džepu u samoj završnici. 

Sada će u beogradsku "Arenu" doći Olimpija iz Milana i nema sumnje da nas čeka pravi spektakl. Dvorana će biti ispunjena do poslednjeg mesta, a oni koji ne budu bili u hali meč će moći da prate na televiziji Sport klub 1. Početak je zakazan za 20.45, a Milano u Beograd dolazi posle polovičnog učinka na startu Evrolige.

Republika

Foto: Starsport

KK Partizan

 

Pošto su Italijani slavili u gostima protiv Asvela (69:62), u narednoj utakmici iznenađujuće su poraženi od Albe u Milanu rezultatom 74:80 i to posle produžetka.

Šest puta su međusobno odmeravali snage Partizan i Milano - četiri meča odigrali su u Evroligi, dok su dve utakmice bile prijateljskog karaktera. Crno-beli su upisali samo dve pobede, a Italijani su slavili u četiri navrata. Poslednja utakmica koju su odigrali na programu je bila 27. septembra 2014. godine i bila je pripremna, a Italijani su slavili sa ubedljivih 20 poena razlike (85:65).

Zvanični meč poslednji put je bio na programu 22. decembra 2011. u okviru Evrolige, kada je Milano u Beogradu pobedio sa 72:66. Partizan na trijumf protiv ovog tima čeka od 17. novembra 2011. kada je u gostima slavio posle ogromnog preokreta i nestvarne poslednje četvrtine, rezultatom 69:65 (četvrtu deonicu crno-beli dobili su sa 30:9).

Željko Obradović pozvao je publiku na ovaj meč, a šta je sve rekao možete pročitati OVDE.

Da li će Partizan slaviti protiv Milana u "Areni"?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading