KOŠARKAŠI PARTIZANA STIGLI U BEOGRAD: ŽOC dao prvu izjavu po sletanju u Srbiju!

Autor:

Sport

15.10.2022

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana vratili su se u Beograd iz Španije, gde su sinoć igrali utakmicu Evrolige.

KOŠARKAŠI PARTIZANA STIGLI U BEOGRAD: ŽOC dao prvu izjavu po sletanju u Srbiju!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Partizan je doživeo šokantan poraz, a posle (ne)prospavane noći ekspedicija crno-belih je sletela na beogradski aerodrom. Odmah po sletanju su produžili u Arenu, gde će odraditi trening pred meč Aba lige protiv ekipe Studentskog Centra. Željko Obradović je dao izjavu za medije neposredno pred trening.

Prvi put u Beogradu pred našim navijačima. Verovatno nešto što je dobro posle četiri utakmice koje smo igrali u gostima i 48 sati posle utakmice koju smo ihgrali u Evroligi. Treba videti reakciju. Naravno radili smo skauting Studentskog centra i kao i svaka utakmica u ABA ligi, sa maksimalno ozbiljno i sa velikom željom da odigramo dobro - izjavio je Obradović.

Republika

Foto: Starsport

Vukčević u dresu Partizana

Osim njega, izjavu je dao i Tristan Vukčević.

Prva utakmica u Areni, očekujem da dođu navijači da navijaju za nas, da i novi igrači osete atmosferu kakva je ovde. Želimo dobro da odigramo, da zaboravimo ovo što se desilo protiv Baskonije i da jako uđemo u meč protiv Studentskog centra - reči su srpskog košarkaša.

Crno-beli su prve četiri utakmice u sezoni odgirali u gostima. U okviru Aba lige su savladali Cibonu i MZT, ali su u Evroligi poraženi od Albe i Baskonije. Sada će prvi meč odigrati pred svojim navijačima, a susret sa Studentskim Centrom je zakazan za nedelju u 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading