POTPISAO: Povratak Dragana Milosavljevića na mesto uspeha!

Autor:

Sport

14.10.2022

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratak na mesto uspeha.

POTPISAO: Povratak Dragana Milosavljevića na mesto uspeha!

Foto: Starsport

Dragan Milosavljević je potpisao ugovor sa ekipom Mega MIS. On je nastupao već za beogradsku ekipu u sezoni 2020/21, kada je sa Megom izborio plasman u finale Superlige Srbije, što je bilo prvo finale Superlige za ekipu Mege.

Milosavljević je karijeru počeo u Napretku, odakle je prešao u kragujevački Radnički. Nako jedne sezone je usledio prelazak u Partizan. U crno-belom dresu se zadržao pet sezona, a posle je igrao za Albi, Unikahu, Bursu i već pomenutu Megu. Prošlu sezonu je proveo u Fuenlabradi.

Republika

Foto: twitter.com/KK Mega

Milosavljević u dresu Mege

Milosavljević je sa reprezentacijom Srbije osvojio srebro na Evropskom prvenstvu 2017. godina, a dve godine kasnije je, tokom priprema za Svetsko prvenstvo, doživeo kidanje ukrštenih ligamenata, što ga je na duže vreme odvojilo od parketa.

Milosavljević stiže u Megu koja posle dva kola ima dva poraza, pa će pokušati da preokrene tok sezone za klub iz Beograda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading