RADONJIĆ SE VRAĆA KUĆI! "Delije" čekaju legendarnog trenera, ali neće svi moći da prate ovaj meč!

Autor:

Sport

13.10.2022

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će Zvezda uspeti da stigne do prve pobede u Evroligi ove sezone?

RADONJIĆ SE VRAĆA KUĆI! "Delije" čekaju legendarnog trenera, ali neće svi moći da prate ovaj meč!

Foto: Starsport

Crvena zvezda i Panatinaikos biće na terenu u meču drugog kola Evrolige (četvrtak, 19.00). Meč se igra u hali „Aleksandar Nikolić“, a biće posebno zanimljiv jer će "Delije" biti u prilici da dočekaju legendarnog trenera Dejana Radonjića, koji se vraća u Beograd, ali sa drugim ciljevima - da uzme skalp crveno-belima.

Veliko interesovanje vlada za ovaj meč, ali neće cela Srbija moći da ga prati u direktnom prenosu. Naime, prenos utakmice obezbedila je televizija Sport klub i to na njihovom prvom programu.

Što se samog meča tiče, oba tima ulaze u duel posle poraza u prvom kolu. Zvezda je izgubila od Efesa u gostima rezultatom 72:59, dok je Panatinaikos u dramatičnoj utakmici poražen na svom parketu od Real Madrida sa 71:68.

Republika

Foto: Starsport

KK Crvena zvezda

 

Dakle, obe ekipe juriće prvi trijumf, a šef struke Crvene zvezde, Vladimir Jovanović otkrio je da je kadrovska situacija daleko bolja, ali je zadržao dozu tajanstvenosti:

- Ono što sigurno interesuje navijače, a i nas u stručnom štabu, jeste da li ćemo sutra imati kog igrača više na raspolaganju. To ćemo znati sutra. Mislim da će bar jedan od ove trojice koji nisu igrali biti u mogućnosti da nam pomogne. Koji? Za to ćemo morati da sačekamo sutra ujutru. Što se tiče svega ostalog, mi se spremamo maksimalno, koliko smo imali vremena za oporavak, trening. Znamo Panatiniakos, šta igraju, znam da je to skup odličnih igrača i da oni, kao i mi, imaju problem sa povredama, ali da su napravljeni da prave dobre rezultate. U seriji su od dva poraza, ali to može da bude i jedna stvar koja može da im ide na ruku, u smislu motivacije i reakcije. Mi ćemo dati sve od sebe da odigramo dobru utakmicu, da odigramo sa velikom energijom i da pružimo svoj maksimum - rekao je Jovanović, a dotakao se i potencijalnog dolaska Luke Vildose u Zvezdu, a više o toj temi pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading