Potvrđeno pred dolazak Radonjićevog Panatinaikosa: Derik Vilijams STIŽE u Beograd!

Autor:

Sport

12.10.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preokret oko Amerikanca.

Potvrđeno pred dolazak Radonjićevog Panatinaikosa: Derik Vilijams STIŽE u Beograd!

Foto: Starsport

Duel Vilijamsa i Kuzmića

Derik Vilijams, jedan od najboljih igrača Panatinaikosa, ipak će doputivati sa ekipom u Beograda, na megdan Crvenoj zvezdi u 2. kolu Evrolige.

Vilijams je zadobio povredu tokom utakmice sa Arisom, a mediji su tada izvestili da će propustiti meč u dvorani "Aleksandar Nikolić". Ipak, došlo je do veleobrta koji je Vilijams na originalan način saopštio navijačima putem društvenih mreža.

Neko od pratilaca ga je upota o igranju protiv crveno-belih, a on je sve dileme otklonio frazom:

- Nebo je plavo - naveo je Amerikanac.

 

 

Podsetimo da je 31-godišnji Vilijams svojevremeno važio za jednog od najtalentovanijih NBA igrača, ali nije opravdao pćelovanja u najkvalitetnijoj ligi sveta.  Na "stari kontinent" stigao je 2018. godine, a zanimljivo je da ga je Dejan Radonjić tada trenirao u Bajernu. 

PAO dolazi u Pionir u četvrtak od 19 časova, Zvezda će na tom meču biti jača za srpskog reprezentativca, a u međuvremenu je naciljala i NBA pojačanje, o čemu se detaljnije možete informisati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading