PONOVO NA MESTU ZLOČINA: Radonjić se vratio u Beograd!

Autor:

Sport

12.10.2022

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski stručnjak sa atinskim velikanom gostuje klubu u kom je ostavio neizbrisiv trag.

PONOVO NA MESTU ZLOČINA: Radonjić se vratio u Beograd!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Košarkaši Panatinaikosa u četvrtak od 19 časova, u okviru drugog kola Evrolige, gostuju Crvenoj zvezdi.

To je prilika da se najtrofejniji trener u istoriji kluba sa Malog Kalemegdana Dejan Radonjić vrati u dvoranu "Aleksandar Nikolić".

Uvek se dobro osećam kada se vratim u Beograd. Videću se sa prijateljima. Ali, u isto vreme moramo da budemo fokusirani na utakmicu da bismo pobedili. Moramo da budemo spremni za težak meč. Kao uvek, navijači će im ulivati energiju da odigraju dobru odbranu. Videli smo da su imali dobar meč protiv Efesa, a potom su pobedili u Jadranskoj ligi. Igraju sa mnogo energije i kontakta, pa moramo da budemo dobri na obe strane parketa. Odbrana je važna, ali moramo da budemo dobri i u napadu - rekao je Dejo.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Potom je kratko analizirao svoj doskorašnji klub.

Imaju 'masu' i jake igrače u reketu, kao što su Bentil i Martin, a angažovali su i Raduljicu. Mitrović je takođe druga opcija pod košem. Iskusni su na bekovskim pozicijama, a ima i igrača koji već dugo igraju zajedno. Kao što sam rekao, moramo da budemo dobri u odbrani i napadu i da ostanemo fokusirani na igru. Ovo je veoma važno jer će u dvorani vladati vruća atmosfera. Moramo da igramo bolje u napadu nego u poslednjim mečevima - podvukao je Radonjić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading