TO NIJE PITANJE ZA MENE! Tamara Milutinović stigla na venčanje Vanje Mijatović, pa otkrila da li će ona biti SLEDEĆA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.10.2022

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Vanja Mijatović danas će izgovoriti sudbonosno "da" svom izabraniku.

TO NIJE PITANJE ZA MENE! Tamara Milutinović stigla na venčanje Vanje Mijatović, pa otkrila da li će ona biti SLEDEĆA! (VIDEO)

Foto: republika.rs

Tamara Milutinović

Naša poznata pevačica Vanja Mijatović danas će izgovoriti sudbonosno "da" svom izabraniku u jednom elitom prestoničkom restoranu.

Zvanice već uveliko pristižu u restoran gde će biti upriličena gala proslava, a među njima su brojne javne ličnosti poput Jane Todorović, Šaka Polumente, Saše Kapora i Nikoline Kovač, Aleksandre Mladenović, ali i Tamare Milutinović, koja se obratila prisutnim predstavnicima medija i poručila šta je poželela mladencima.  

 

- Želim im da budu srećni kao danas! Danas će biti najsrećniji - rekla je Tamara, a potom otkrila da li će ona biti sledeća:

- To nije pitanje za mene - rekla je Tamara kroz osmeh.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading