UŽASNE VESTI! Terziću polomljena kičma u jednoj diskoteci, porodica zavijena u crno, svi su u šoku - stradao košarkaš u BiH! (FOTO)

Autor:

Sport

03.10.2022

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Horor u klubu!

UŽASNE VESTI! Terziću polomljena kičma u jednoj diskoteci, porodica zavijena u crno, svi su u šoku - stradao košarkaš u BiH! (FOTO)

Foto: pixabay.com

Diskoteka

Košarkaš iz Bosne i Hercegovine Azur Terzić teško je povređen u jednoj od lokalnih diskotela.

Naime, na fejsbuk stranici “Cazin u srcu” objavljeno je sledeće: “Sinoć je jedan fin momak, ponos Cazina i svih dobrih ljudi završio sa slomljenom kičmom u City centru, tačnije u diskoteci Adventage”.

Republika

Foto: Printscreen/facebook/Cazin u Srcu

 

 

- Dakle mi kao porodica smo ogorčeni, zbunjeni, jesni, tužni… Taj fini momak je naš Azur Terzić, istaknuti košarkaš, student Burč Univerziteta u Sarajevu. Taj fini momak je sinoć sa svojim vršnjacima izašao “na muziku” u poznatu cazinsku diskoteku. Taj fini momak je nađen u nesvesnom stanju iza objekta City Centra, gde ga je slučajno pronašao magacioner. Na upit porodice o video nadzoru, zamislite niti jedna postavljena kamera u centru nije u funkciji, a iste su po projektu predviđene i treba između ostalog da su u funkciji, da bi se dobila upotrebna dozvola.Taj fini momak je hitno prebačen u Sarajevo i nadamo se dobrom ishodu po njegovo zdravlje.Takođe nam nije jasno, da od toliko gostiju u diskoteci niko ništa nije primetio niti video. Istina će kad tad doći na videlo, jer do tada odustati nećemo! Za slomljenu kičmu i pokušaj ubistva odustati nećemo – napisala je majka povređenog košarkaša, Azra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading