KO VAS JE TERAO POD NAŠU ZASTAVU? Selektorka BiH ZAGRMELA: Tri prsta nećete dizati!

Autor:

Sport

08.09.2022

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektorka BiH za mlađe ženske košarkaške kategorije Jasna Sliško oglasila se povodom optužbi za mobing i istakla da će se u njenoj ekipi poštovati zastava Bosne i Hercegovine, kao i da podizanja tri prsta neće biti.

KO VAS JE TERAO POD NAŠU ZASTAVU? Selektorka BiH ZAGRMELA: Tri prsta nećete dizati!

Foto: YouTube/Printscreen/FTV

Jasna Sliško

Prema navodima Glasa Srpske, igračice banjalučkih klubova Mladi Krajišnik i Feniks, Milica Bosnić i Teodora Gvozden, bile su izložene mobingu na nacionalnoj osovi tokom deset dana priprema u Sarajevu i na turniru u Sloveniji.

Njima navodno nije bilo dozvoljeno da se prekrste prilikom ulaska u igru niti da pokažu tri prsta prilikom pogođene trojke, a zaprećeno im je navodno, da će im u suprotnom biti odsečena ruka.

Selektorka Jasna Sliško demantovala je pomenute navode, da je u autobusu na putovanjima devojčicama na TV puštan film o genocidu u Srebrenici, kao i da su devojčicama oduzimani mobilni telefoni.

Republika

Foto: Instagram/Printscreen/jasna_slisko

Objava Jasne Sliško

- Proverite da li je uopšte bio TV u busu jer Srebrenica nije spomenuta, film se nije naravno gledao. Jedino što sam naredila jeste da se poštuje zastava Bosne i Hercegovine, odnosno himna, jer vas niko nije naterao da dođete pod istu. Tu ste i ima da je poštujete. Ako vam se ne sviđa, pedala! I kada je zastava moje zemlje u vazduhu, tri prsta ne možete dizati, bar ne u kući gde sam ja odgovorna - poručila je, između ostalog, Jasna Sliško na svom Instagram profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Kiki92

08.09.2022 14:09

Tako je,pošteno, država i državna zastava ima da se poštuju

Aleks

08.09.2022 18:11

Jasna, da ga malo duvas a?