NA POMOLU VELEOBRT! Pešić podigao Srbiju na noge: Najbolja moguća vest za "Orlove" pred nastavak Eurobasketa!

Autor:

Sport

08.09.2022

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viceprvak Evrope mogao bi da dobije iznenadno "pojačanje".

NA POMOLU VELEOBRT! Pešić podigao Srbiju na noge: Najbolja moguća vest za "Orlove" pred nastavak Eurobasketa!

Foto: Starsport

Selektor Srbije Svetislav Pešić

Selektor Srbije Svetislav Pešić najavio je mogućnost da se bek Nemanja Nedović vrati u roster "Orlova" do kraja Eurobasketa.

Iako se u prvi mah činilo da je povratnik u Crvenu zvezdu okončao evropski šampionat, ispostavilo se da je ruptura mišića delimična, pa medicinski tim pravi plan njegovog oporavka.

Što se tiče igrača, nadamo se da će sutra Nikola Milutinov moći da odigra prve minute. Nadam se da će i Vanja Marinković da se priključi ekipi. Videćemo kakva je situacija na treningu. Nedović je povredio list ili deo tog mišića. Nije duboka ruptura, videćemo da li će i koliko odsustvovati. Medicinski štab pravi plan za njegov oporavak. Koliko će to da uspe, videćemo, igra se još mnogo utakmica i nadamo se da će za nas da potraje. Videćemo kakva je situacija sa njim. Svaki dan napredujemo, ali nam se dešavaju ovakve stvari da igrači ispadaju, pa se vraćaju. To remeti ono što smo zamislili, ali to je sve predvidivo bilo kad smo započeli ovo i kad smo znali da će biti 12, a ne 14 igrača koliko je većina trenera tražila - kaže Pešić.

Republika

Foto: Starsport

Lekarski tim podneo izveštaj Kariju - vraća se Nedović?

Podsetimo da će Srbija poslednji meč u grupi D odigrati od 21 čas, a rival je selekcija Poljske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading