ŽENA ŠOKIRALA HOROR SNIMKOM NA TIKTOKU: Terala svoju bebu da pije VOTKU, njena reakcija je potpuno neprimerena

Autor:

Svet

03.10.2022

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na internetu se pojavio video snimak u kome se može videti žena koja u krilu drži bebu kojoj kasnije daje da pije čašicu žestokog alkoholnog pića!

ŽENA ŠOKIRALA HOROR SNIMKOM NA TIKTOKU: Terala svoju bebu da pije VOTKU, njena reakcija je potpuno neprimerena

Foto: Pixabay

Internetom se proširio video snimak koji prikazuje ženu koja u naručju drži bebu. Ubrzo video postaje uznemirjuć, jer žena pokušava bebu da "natera" da popije šot votke.

Žena, koja se vrlo verovatno nalazila u alkoholisanom stanju, bebinu glavu približavala je šotu votke, sve dok beba nije okusila kap ovog žestokog alkholnog pića. Beba je istog trenutka počela da kašlje, pokušavajući da ispljune i odstrani ukus sa jezika. 

Bebina reakcija očigledno je bila jako zabvna ženi, jer je ona počela nekontrolisano da se smeje. 

Navodi se da je video snimak nastao u Velikoj Britaniji, a isprva je objavljen na Tik Toku, ali je ubrzo obrisan sa te društvene mreže. Klip je, očekivano, izazvao lavinu negativnih komentara

Nije potvrđeno da je žena koja drži bebu njena majka. Ovo nije priv ovakav slučaj, a pre godinu dana jeda beba je čak i preminula od trovanja ovim pićem

Britanska policija izjavila je da radi na ovom slučaju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading