SRBIJA ILI HRVATSKA? Oglasio se Nakić o IZBORU reprezentacije!

Autor:

Sport

29.09.2022

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi as još uvek "vaga" - kom će se carstvu privoleti?

SRBIJA ILI HRVATSKA? Oglasio se Nakić o IZBORU reprezentacije!

Foto: Starsport

Mario Nakić

Bivši igrač Real Madrida, a sada član Igokee, Mario Nakić govorio je o izboru nacionalnog tima, ali još uvek nije odlučio da li će nositi dres reprezentacije Srbije ili Hrvatske.

Talentovani 21-godišnjak nije mišljenja da je dolazak u Laktaše korak unazad u karijeri.

Ne bih rekao da mi je dolazak u Igokeu korak unazad. Već sam rekao da je ovo super prilika, jer Igokea pravi dobre rezultate i u ABA ligi i u Ligi šampiona. Ovo je klub koji je izbacio dosta košarkaša i koji su kasnije prešli na veći nivo. Srećan sam što sam ovde. Mislim da je to dobro za mene, jer sam za sada zadovoljan. Došao sam da radim, dobro igram i da se dokažem - rekao je Nakić.

Što se tiče nedavno okončanog Eurobasketa, Nakić je otkrio da je navijao za selekcije sa prostora "bivše Juge".

- Imam mnogo prijatelja u svim reprezentacijama iz regiona. Pored Srbije i Hrvatske, navijao sam i za Sloveniju, Crnu Goru, BiH... Pratio sam sve utakmice, ali rezultati nažalost na kraju nisu bili najbolji, ali naši ljudi su uvek navikli na medalje. Svaka čast svim reprezentacijama i momcima. Sigurno su dali sve od sebe i odigrali su najbolje što su mogli. Međutim, to je košarka, na sledećem takmičenju ostvariće bolje rezultate - istakao je košarkaš Igokee, a potom je podvukao da još uvek nije "prelomio" oko reprezentacije.

- Izbor reprezentacije? O tome ćemo kada bude vreme za to - zaključio je Nakić.

Podsetimo da je Mario sin bivšeg igrača Partizana Ive Nakića, koji se sa crno-belima 1992. godine popeo na krov Evrope, dok je 2019. godine sa "Kraljevskim klubom" osvojio juniorsku Evroligu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading