PARTIZAN GA SE ODREKAO, ON DOMINIRA U ŠPANIJI: Da li je ŽOC napravio VELIKU grešku?

Autor:

Sport

29.09.2022

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je počela ACB liga, a prvu pobedu je zabeležio Real Madrid, koji je na gostovanju savladao Đironu sa 94:88.

PARTIZAN GA SE ODREKAO, ON DOMINIRA U ŠPANIJI: Da li je ŽOC napravio VELIKU grešku?

Foto: Starsport

Željko Obradović i Dušan Miletić

Prvi meč Đirone u eliti obeležio je Mark Gasol, koji je na meču postigao 21 poen uz po sedam skokova i asistencija. Ipak, pažnju privlači i izvrsna partija Dušana Miletića, koji je zabeležio 13 poena uz četiri skoka i to u duelu protiv Edija Tavaresa i Vensana Poirea.

Talentovani centar je u Partizan stigao 2019. godine, međutim, nije dobijao previše šansi. Prethodne dve sezone je prove na pozajmici u čačanskom Borcu, a u avgustu se rastao od crno-belih. Obradović se opredelio za Lesora i Koprivicu, a Partizan i dalje nije doveo pojačanje u reketu, koje bi im dosta značilo, posebno nakon povrede Smailagića.

Foto: Starsport

Miletić u dresu Partizana

Miletić je zablistao na debiju u španskoj ligi, a ostaje da se vidi da li takvu partiju može da prikaže i u ostatku sezone. Svakako, imaće od koga da nauči, pošto će mu mentor biti Mark Gasol, osvajač NBA prstena.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading