VUČELA, ODLAZI! Vujošević PODRŽAO Mijailovića, pa ZAGRMEO - gomilaju dugove u fudbalskom klubu i ljubomorno ČUVAJU FOTELJE!

Autor:

Sport

27.09.2022

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vujošević pozvao Vučelića da preuzme odgovornost.

VUČELA, ODLAZI! Vujošević PODRŽAO Mijailovića, pa ZAGRMEO - gomilaju dugove u fudbalskom klubu i ljubomorno ČUVAJU FOTELJE!

Foto: Starsport

Dule Vujošević i Ostoja Mijailović

Trofejni stručnjak KK Partizan Dule Vujošević podržao je Ostoju Mijailovića kao novog čelnika sportskog društva crno-belih, a tom prilikom je pozvao Milorada Vučelića da podnese ostavku.

Pozivam Vučelića da da ostavku. Napravio je neke rezultate, 'ajde, ja sam mislio da će više da zaštiti Partizan. Trebalo bi da se zna u kolikim je dugovima fudbalski klub, priča se 30.000.000, 40.000.000 evra. Gomilaju dugove, ne razvijaju igrače, prodaju talente i grčevito se bore za ostanak na funkcijama - naveo je Vujošević, a prenose beogradski mediji.

Republika

Foto: Starsport

Vučeliću, odlazi - Vujošević izneo svoj stav o izborima u JSD Partizan

Podsetimo da je APR potvrdio Mijailovićev izbor na mesto predsednika JSD Partizan, ali se prvi čovek fudbalskog kluba sa tim ne slaže, pa na sve načine pokušava da "zadrži fotelju". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Đimo

27.09.2022 12:08

A gde je deo gde Dule hvali Stanojevića? To ste kao "slučajno" izostavili?