KALINIĆ BEZ TROFEJA: Barsa ispustila +12, Tavares MONSTRUOZNOM partijom vodio Real do Superkupa!

Autor:

Sport

25.09.2022

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real Madrid je stigao do prvog trofeja u sezoni, nakon što su u finalu Superkupa Španije savladali Barselonu posle produžetaka, rezultatom 89:83.

KALINIĆ BEZ TROFEJA: Barsa ispustila +12, Tavares MONSTRUOZNOM partijom vodio Real do Superkupa!

Foto: Tanjug/AP

Valter Tavares

Barselona je vodila veći deo meča, a sredinom utakmice je imala i 12 poena prednosti (45:33). Ipak, "kraljevski klub" je malo po malo topio prednost, pa je došao i u situaciju da ima poslednji napad u regularnom delu. Gabrijel Dek je promašio, pa se ušlo u dodatnih pet minuta.

Ipak, Real je u produžetku slomio otpor rivala iz Katalonije, pa je na taj način stigao do prvog trofeja u sezoni, a ovo je i prvi trofej za Čusa Matea, od kad je zvanično preuzeo madridski klub.

Real je do pobede vodio Edi Tavares, koji je postigao 24 poena uz 12 skokova. Džanan Musa je dodao 19, a Gabrijel Dek i Serhio Ljulj po 14 poena. Sa druge strane, Sertač Sanli je stigao do 21 poena, a najbolje ga je pratio Laprovitola, sa 12 uz 14 asistencija. Nikola Kalinić je stigao do osam poena, a imao je uz to i sedam skokova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading