RUŠIO JE U PIONIRU EVROLIGAŠKE VELIKANE: Evo gde je danas Kvinsi Miler, veliki LJUBIMAC Delija! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.09.2022

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sezoni 2015-16 je sve osvojio sa Zvezdom, za kratko vreme je postao miljenik navijača Zvezd, a onda je sve krenulo nizbrdo.

RUŠIO JE U PIONIRU EVROLIGAŠKE VELIKANE: Evo gde je danas Kvinsi Miler, veliki LJUBIMAC Delija! (VIDEO)

Foto: Starsport

Kvinsi Miler

Kvinsi Miler je jedan od najboljih stranih košarkaša koji su u ovom veku igrali za Crvenu zvezdu. Iako je samo godinu dana proveo u crveno-belom dresu, Miler je svojim partijama i harizmom brzo opčinio Zvezdaše, pa se i danas pominje kao jedan od omiljenih stranih košarkaša u dresu Zvezde. Pamtiće se njegove partije u Evroligi, a posebno protiv Reala, kada je zajedno sa Cirbesom srušio "kraljevski klub".

Ipak, sunovrat je krenuo samo godinu dana kasnije, kada je Miler pojačao Makabi. Krenule su povrede, "luda glava" nije izdržala pritisak, pa je posle kratke epizode u Bambergu, Miler napustio evropsku košarku. 

Tri godine kasnije, odnosno 2020, Miler se košarci vratio i to na Tajvanu. Posle toga je igrao za Benfiku u Portugalu, pa je usledio potpis za urugvajski Nacional, a od avgusta ove godine Kvinsi Miler igra na Filipinima, za ekipu Konverdž.

Miler nije mogao da poželi bolji debi za svoju novu ekipu, a u pobedi nad Terafirmeom, rezultatom 124:110, Kvinsi je ubacio 38 poena, a imao je i 16 skokova, pet asistencija i tri blokade.

Američki košarkaš ima 29 godina, pa i dalje ima šansu za povratak u ozbiljnu košarku, naravno ako on to i dalje želi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading