DEBAKL ZVEZDE: Beogradski crveno-beli doživeli KATASTROFU, Olimpijakos na +39!

Autor:

Sport

24.09.2022

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su pravu katastrofu u poslednjoj pripremnoj utakmici, pošto su izgubili od Olimpijakosa sa neverovatnih 94:55.

DEBAKL ZVEZDE: Beogradski crveno-beli doživeli KATASTROFU, Olimpijakos na +39!

Foto: KK Crvena zvezda

Kapiten Branko Lazić i trener Vladimir Jovanović

Da se Zvezdi sprema težak poraz bilo je jasno još početkom meča, kada je tim iz Pireja došao do prednosti od 16-2. Crveno-beli iz Beograda su došli do nekog ritma, smanjili razliku, ali sledi nova serija Olimpijakosa, koji stižu do +17 - 47:30. Ipak, serijom od sedam vezanih poena, Crvena zvezda poluvreme završava na samo deset poena zaostatka (47:37).

Republika

Foto: Starsport

Ognjen Dobrić, košarkaš Crvene zvezde

Scene sa početka meča viđene su i na startu drugog poluvremena. Na terenu je postojao samo jedan tim, Zvezda je uglavom delovala kao "raspuštena banda", predvođena Džejlenom Adamsom, a prednost atinskih crveno-belih je rasla iz minuta u minut. Na kraju, na semaforu je pisalo gotovo nestvarnih 94:55.

Crvena zvezda sezonu otvara 1. oktobra, kada će u Aba ligi igrati sa MZT-om iz Skoplja, dok takmičenje u Evroligi šest dana kasnije, gostovanjem Anadolu Efesu, ekipi koja je aktuelni šampion.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading